چگونه یک رستوران را بدون شکست راهاندازی کنیم؟
بعد از اینکه شما رستوران خودتون رو راهاندازی میکنید، بدون شک یک سری مسائل جدید براتون پیش میآید! صرفنظر از اینکه شما بهترین ایده رو واسه رستورانتون داشتید یا بهترین دستور پخت غذا در اختیار سرآشپزتون و یا هزار تا مورد که بهش به عنوان مدیر رستوران میبالید؛ باید در نظر داشته باشید که هیچ کدوم از اینها، موفقیت شما رو تضمین نمیکنند.
حقیقت این است؛ صنعت رستورانداری بسـیار پر ریسک است. یک مطالعه در دانشگاه کرنل آمریکا (Cornell) که معتبرترین دانشگاه برای صنعت مهماننوازی (Hospitality Industry) در دنیاست، نشان میدهد که تقریباً یک چهار رستورانهایی که به تازگی راهاندازی میشوند، در همان سال اول افتتاح ورشکست میشوند. جالب اینجاست که بدانید این نسبت در سال دوم دو برابر است! این یعنی نیمی از رستورانهایی که در سال دوم افتتاح خود هستند در معرض ورشکستگی قرار دارند. البته باید در نظر داشت این پژوهش در آمریکا انجام شده ولی نتایج در ایران هم تفاوت آنچنانی ندارد. رشد بسیار زیاد رستورانهای سطح شهر تهران و بسیاری از شهرهای بزرگ، نزدیک به اشباع شدن این صنعت را نیز گوشزد میکند و هر چه به این سمت حرکت کنیم، کار رستوراندارهای تازهکار سختتر و پیچیدهتر می شود.
حتی رستورانهایی هم که 2 سال اول را با موفقیت پشت سر میگذارند و از گزند حوادث گذر میکنند، هر چه جلوتر میروند، با معضلات و روندهای جدیدتری روبرو میشوند که ممکن است کسب و کارشان را به خطر بیاندازد.
چگونه یک رستوران را بدون شکست راهاندازی کنیم؟

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
ShortURL as
Linkp.ir
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر