آجارولی از دسته خاچاپوری است و از انواع خاچاپوری می باشد. آجارولی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار گرجستان که بیشتر
طرفداران آن در استان آجاریا در منطقه باتومی است. آجارولی در اصل خمیری به شکل قایق است که در وسط قایق یک
تخم مرغ قرار می گیرد و معمولا تخم مرغ وسط آن را با خمیرهای نان مخلوط کرده و میل می کنند.
معرفی غذای گرجی آجارولی ( adjaruli )

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برچسب ها
لینک مرجع
http://tuoregorjestan.ir/?p=73
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
معرفی چورچخلا،یک دسرلذیذ ومحبوب گرجی
مطلب بعدی
معرفی پیست اسکی گودائوری گرجستان
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر