بدون اشک ریختن پیاز خرد کنیم!

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
پیاز حاوی آمینو اسیدی به نام سولفکسید است و زمانی که پیاز را خرد می کنید این آمینواسیدها آسیب می بینند. در نتیجه سولفکسیدها تبدیل به گازهای تحریک کننده چشم می شوند. گاز از داخل پیاز به چشم نفوذ می کند و چشم ها هم برای شستن و از بین بردن گاز تولید اشک می کند.
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=1091
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
نکاتی برای پخت جوجه کباب حرفه ای
مطلب بعدی
بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر