امروز تصمیم گرفتم دستور سوپ جو رو براتون بزارم که این روزا که هوا سرد شده خیلی این جور سوپ ها به آدم میچسبه واقعا هر چی از طعم این سوپ براتون بگم کم گفتم اگه عاشق سوپ هستید پیشنهاد میکنم حتما این سوپ رو هم امتحان کنید،یادش بخیر همیشه توی ماه رمضان برای مهمونام افطاری درستش می کردم،انشاالله کرونای لعنتی بره بازم برای مهمونای گلم درستش کنم.
- سوپ که آماده شد، میتوانید روی آن ورقهای نازک قارچ بچینید.
- کسانی که خامه را در سوپ دوست دارند، میتوانند خامه را خوب هم بزنند تا تقریبا به شکل یک مایه رقیق دربیاید. آن وقت با خامه میتوان به هر شکلی که دوست دارید سوپ را تزئین کنید.
- یادتان نرود جعفری خردشده را در مرحله سرو غذا روی آن بچینید. اگر زودتر در سوپ بریزید رنگ آن تیره میشود و غذا را قدری زشت جلوه میدهد.
- سوپ جوی بینالمللی تقریبا به همین شکل طبخ میشود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن میزنند.
- پیش از کشیدن سوپ در ظرف، ۲۵ گرم کره را ته ظرف بگذارید. روی آن دو قاشق سوپخوری آبلیموی تازه بریزید. دقت داشته باشید که اینها را نباید هم زد.
- سوپ داغ را روی کره و آبلیمو بریزید. آن قدر صبر کنید تا لایهای روی سوپ شکل بگیرد.
- روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم میزنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.
- فیبر محلول در جو باعث میشود تا کلسترول خون پایین بیاید، پس سوپ جو یک غذای خوب برای کسانی است که کلسترول خونشان بالاست.
- جو این غذا برای کسانی که از یبوست رنج میبرندخیلی مفید است.
- جو قند خون را تنظیم میکند. بیماران دیابتی بهتر است از این غذا بخورند.
- جعفری ویتامین آ دارد و منبع خوب اسید فولیک و آهن است. از این رو به مبتلایان کم خونی، کمک فراوانی میکند.
- فیبر نامحلول جعفری در درمان یبوست موثر است.