خاصیت تمشک آبی ( بلوبری) و تاثیر آن بر لاغری

خاصیت تمشک آبی ( بلوبری) و تاثیر آن بر لاغری
ذخیره سازی
2
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
فرشاد
تمشک آبی یا بلوبری یکی از معدود گونه های بومی شمال آمریکا و از جنس Vaccinium و نزدیک به آزالیا، کرن بری و گل صد تومانی است. قرن ها پیش از ورود مهاجران اروپایی به آمریکا، بومیان این قاره، از تمشک آبی استفاده می کردند. سرخپوستان باور داشتند که این میوه را روح بزرگ در طول یک دوره قحطی طولانی، برای کودکان گرسنه فرستاده است. بومیان آمریکا بلوبری را خشک کرده و در فصل زمستان به تنهایی یا مخلوط با گوشت مصرف می کردند. سرخپوستان، میوه های خشک را با آرد ذرت، عسل و آب مخلوط و از آن نوعی پودینگ تهیه می کردند.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/WLGX
نظرتان را بنویسید