آموزش آشپزی شیرینی پزی طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل

 آموزش آشپزی شیرینی پزی طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
amozeshashpazi
قوطی شیر عسلی را داخل قابلمه بزرگ پر از آب سه ساعت می جوشانیم و توجه داشته باشید آب قابلمه کم نشود چون قوطی نباید از آب بیرون بماند بعد اجازه بدهید تا قوطی به دمای محیط برسد در این حالت شیر عسلتان کاراملی می شود، ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/M76R
نظرتان را بنویسید