دستگاه پاتیل پخت شیر سردین کالا

دستگاه پاتیل پخت شیر سردین کالا
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
geekgirl

پاتیل شیر

قیمت دیگ پخت شیر

صنایع برودتی سردین کالا تولید کننده ی تجهیزات لبنیاتی مختلف از جمله شیر سرد کن و پاتیل پخت شیر می باشند، و دستگاه پاتیل پخت شیر دارای گنجایش های (200، 300، 500 لیتری) می باشد، که از این دستگاه صنعتی برای گرم کردن و جوشاندن شیر برای تهیه ی محصولات لبنیاتی مختلف در دامداری ها کاربرد دارد. در پاتیل های قدیمی شیر می توانستند، حرارت را به صورت مستقیم به شیرها منتقل کنند، که این مسئله باعث می شود، که بخشی از شیرخام تبخیر شود.

از آن جایی که شیرهای دوشیده شده اند، دارای مقدار زیادی چربی هستند، که این چربی زمانی که شیرها تحت تأثیر حرارت قرار می گیرند، از شیرها جدا می شوند، و به دیواره ی دستگاه پخت شیر می چسبند، به همین خاطر در داخل دستگاه دیواره های آن و در کف این پاتیل ها همیشه مقداری از چربی شیر را به خودشون جذب می کردند. شست و شوی داخل دستگه به راحتی انجام می شود، و این سهولت در شست و شو به خاطر این است، که چربی هایی که در کف جمع می شوند، به راحتی از آن جدا می شوند. پاتیل استیل شیر دارای بدنه دو جداره هستند، که از جداره اول برای عایق بندی کردن و جداره دوم برای حرارت دادن به شیرها داخل دستگاه می باشد.

با هم زدن هم زمان شیرها در داخل دستگاه شیر جوش صنعتی از ته گرفتن شیرها جلوگیری می کند. حرارتی که به شیرها داده می شود از سمت خود دیگ شیر نمی باشد، و برای این کار باید از دستگاه های مانند آب گرم کن یا دیگ بخار استفاده کرد. برای این که بتوانیم شیرها را خنک کنیم، از برج های خنک کننده و یا حتی مبدل های حرارتی استفاده کرد، و با استفاده از آب شهری و پلیت هوا شیر سریع خنک می شود.

ورق های به کار برده شده برای ساخت بدنه ی این دستگاه از جنس استیل نگیر می باشد، به خاطر این که این ورق ها کاملاً ضد زنگ هستند، به هیج وقت تغییر رنگ نمی دهند، پس هیچ گونه تغییری در مزه ی شیر داخل دستگاه به وجود نمی آید. جنس همزن قرار داده شده در داخل دستگاه هم به همین صورت می باشد. پاتیل صنایع برودتی سردین کالا دارای یک جداره میانی می باشد، که در آن از عایق پشم شیشه نسوز استفاده شده است، که این موضوع از برخورد مستقیم حرارت با شیر جلوگیری می کند، و دیگر شیرها ته نمی گیرند.

طرز کار پاتیل پخت شیر

برای این که میکروب های شیرها را از بین بریم، با حرارت دادن شیرها می توان این کار را انجام داد، ولی این کار از جنبه های مختلفی دارای عیب هایی بود، مثلاً با حرارت دادن شیرها باعث می شد، از حجم شیرها کم شده به خاطر انجام شدن فرآیند تبخیر و شیرها به دیواره های مخزن می چسبیدند، و تمیز کردن داخل دستگاه به خاطر چسبیدن بیش از حد کار سختی می شد. در دیگ پخت شیر جدید شیرها را تحت تأثیر حرارت مستقیم قرار نمی گیرند، و با این کار دیگر شیرها هدر نمی روند، این دستگاه دارای همزن می باشد، تا بتواند به صورت دائمی شیر داخل مخزن را هم بزند، تا دیگر ته نگیرند. این دستگاه بیشترین کاربرد را در کارخانه های لبنیات، فروشگاه های لبنیاتی و دام داری دارند.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/050y
نظرتان را بنویسید