آنچه که باید درباره پیراپزشکی بدانید؟

آنچه که باید درباره پیراپزشکی بدانید؟
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مهسا علیزاده

اسامی رشته های پپراپزشکی
برای انتخاب رشته های پیراپزشکی در دانشگاه های دولتی و آزاد در دوره های مختلف بایستی در کنکور تجربی شرکت کرد. طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی ، رشته های پیراپزشکی به شرح موارد زیر در دانشگاه های روزانه ، پردیس خودگردان و آزاد ارائه می شوند.
پرستاری
مامایی
فیزیوتراپی
علوم آزمایشگاهی
هوشبری
اتاق عمل
بینایی سنجی
کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)
کارشناسی تکنولوژی پرتودرمانی (رادیوتراپی)
کارشناسی ساخت پروتزهای دندانی و دندانسازی
شنوایی شناسی
اعضای مصنوعی
گفتار درمانی
کار درمانی
علوم تغذیه
شما عزیزان میتوانید برای دریافت مشاوره تخصصی در زمینه معرفی رشته ها ، شرایط بازار کار و میزان درآمد رشته ها و مشاغل مختلف ، با مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما ارتباط برقرار کنید ، کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.

رشته پیراپزشکی – فیزیوتراپی
یادگیری عمل توانبخشی و کار با وسایل مربوطه مثل وسایلی که کاربرد آنها تحریک عصب و عضله است و در ضایعات عصبی برای بازآموزی و نوآموزی استفاده می‌شوند و یا وسایلی که برای تسکین درد مورد استفاده قرار می ‌گیرند و در مواردی همچون بیماری های استخوان ، مفاصل ، عضلات ، بیماری های روماتیسمی ، بیماری های اعصاب ، ضایعات ورزشی ، جراحی ها ، بیماری های قلب و عروق ، بیماری های تنفسی ، بیماری های زنان و زایمان، بیماری های پوستی ، بیماری های کودکان ، سوختگی ها ، معلولان جسمی و حرکتی کاربرد بسیاری دارد.
در کشورمان امکان ادامه تحصیل در رشته فیزیوتراپی وجود دارد و در مقاطع کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ و دکتری نیز‌ ارائه می شود. مدت تحصیل در دوره‌ کارشناسی‌ ارشد 2 سال‌ است و فارغ‌ التحصیلان‌ این‌ رشته‌ می‌توانند در گرایش هایی مانند فیزیوتراپی‌ ، علوم‌ تشریح ‌، آناتومی ‌، فیزیولوژی‌ و … وارد شده و ادامه تحصیل دهند.
با کلیک بر روی لینک های درآمد فیزیوتراپی – آینده شغلی فیزیوتراپی ، راهنما و معرفی دروس دانشگاهی فیزیوتراپی ، رشته فیزیوتراپی بدون کنکور اطلاعات بیشتری در مورد این رشته کسب کنید.
رشته های پیراپزشکی – مامایی
رشته مامایی نیز بین داوطلبان خانم رشته تجربی طرفداران خاص خود را دارد و در اکثر دانشگاه های دولتی و آزاد ارائه می شود .
احتمالا این را هم بپسندید  بازار کار هوشبری - راهنمای بازار کار و آینده شغلی رشته هوشبری
فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی رشته مامایی می توانند در مقطع کارشناسی ارشد مامایی ناپیوسته به مدت 2 تا 3 سال ادامه تحصیل دهند. دوره دکتری مامایی نیز در شورای عالی برنامه ریزی تصویب شده و فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مامایی می توانند در این مقطع ادامه تحصیل دهند.
مرتبط ببینید : تکمیل ظرفیت پیراپزشکی آزاد

برخی دروس اصلی و تخصصی رشته مامایی شامل : داروشناسی ، اصول تغذیه مادر و کودک ، اصول اپیدمیولوژی و مبارزه با بیماریها ، جنین شناسی ، حقوق و پزشکی قانونی در مامایی ، بارداری و زایمان ، فیزیوپاتولوژی و بیماریهای داخلی ، بیماریهای زنان و ناباروری ، آمادگی برای زایمان و زایمان فیزیولوژیک می باشد.
رشته مامایی نیز همچون دیگر رشته های پیراپزشکی تراز علمی نسبتا بالایی را برای پذیرش طلب می کند.
با کلیک بر روی لینک های معرفی جامع و بازار کار مامایی و رتبه لازم برای رشته مامایی اطلاعات بیشتری در مورد این رشته کسب کنید.فارغ التحصیلان رشته پرستاری باید علاوه بر مراقبت از بیمار در هنگام بیماری ، توانایی هایی در مراحل دیگر نیز همچون در مرحله قبل از بیماری یعنی پیشگیری و مرحله بعد عبور از بیماری توانبخشی و دروران نقاهت نیز داشته باشند و همراه بیمار با او پیش بروند.
مرتبط بخوانید : پیراپزشکی بدون کنکور – رشته های پیراپزشکی بدون کنکور

خوشبختانه در کشورمان امکان ادامه تحصیل در رشته پرستاری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز وجود دارد و در گرایش های مختلف در دانشگاه های دولتی و آزاد ارائه می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مطلب ” دفترچه انتخاب رشته پرستاری ” که پیش تر در سایت ” پاسخ با ما ” مراجعه کنید و تمامی اطلاعات در مورد ادامه تحصیل رشته پرستاری را مطالعه بفرمایید.
برخی دروس اصلی و تخصصی رشته پرستاری شامل : انگل شناسی ، میکروب شناسی ، بیوشیمی ، ایمونولوژی ، فیزیولوژی تشریح ، پرستاری بهداشت ، پرستاری بهداشت جامعه ، پرستاری مادران و نوزادان ، بیماری های داخلی ، بیماری ها و پرستاری های مربوط ، اخلاق پرستاری و پرستاری در فوریت ها می باشد.
داوطلبان برای قبولی در رشته پرستاری در ظرفیت های دانشگاه های دولتی و آزاد داوطلبان باید تراز علمی (نمره کل) بالای 8500 کسب کنند.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/1gz0
نظرتان را بنویسید