بستن و پوشاندن درز انقطاع در نمای ساختمان با طناب و بدون داربست

بستن و پوشاندن درز انقطاع در نمای ساختمان با طناب و بدون داربست
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
کار در ارتفاع نماسازان پیشرو

با سلام خدمت شما همراهان همیشگی کار در ارتفاع نماسازان پیشرو. در این مقاله به طور مفصل بستن درز انقطاع ساختمان یا بهتر بگوییم پوشاندن درز انقطاع بین دو ساختمان را به شما توضیح خواهیم داد.

درز انقطاع چیست؟

منظور از درز انقطاع همان فاصله یک ساختمان با ساختمان مجاور می باشد که به طور مهندسی شده این درز برای همه ساختمان ها وجود دارد و ممکن است به علت پوشانده بودن به طریق مختلف تا به حال نظر شما را به خود جلب نکرده باشد.

درز های اقطاع از پایین هر ساختمان تا نقطه بالایی امتداد داشته و در عرض و طول ساختمان وجود دارد به طوری که ساختمان ها می بایست کاملا از هم جدا باشند.

درزهای انقطاع بنا بر یک سری از محاسبات می توانند از چند سانتی متر تا حدود 50 سانتی متر باشند.

علت وجود درز انقطاع 

دلایل وجود درز انقطاع ساختمان ها چندین مورد است

1- به وجود آمدن ایمنی برای ساختمانهای مجاور در مواقع زلزله یا تخریب ساختمان مجاور
2- جلوگیری از انتقال سر و صدا و گرما و سرما بین ساختمانها
3- جلوگیری از بروز حادثه و صدمه به ساختمان در صورت نشست ساختمان مجاور

چرا درز انقطاع را باید پوشاند؟

معمولا پس از ساخت ساختمان ها در همان مرحله اجرای نما، تمهیداتی را برای پوشاندن درز انقطاع در نظر می گیرند. در غیر اینصورت پوشاندن درز انقطاع ساختمان به دلایل زیر امری واجب است.

1- گرفتن پایان کار

ساختمان هایی که در انتهای ساخت، درز انقطاع موجود در بین ساختمان خود و ساختمانهای مجاور را پوشش ندهند برای گرفتن پایان کار قطعا به مشکل بر خواهند خورد. از این رو بستن درز انقطاع ساختمان برای گرفتن پایان کار امری ضروری است.

2- حفظ زیبایی نما

مسلما وجود درز انقطاع در بین دو ساختمان چنانچه پوشانده نشود در زیبایی نما تاثیر بسیار منفی خواهد داشت. از همین رو برای حفظ زیبایی نما بستن درز انقطاع ساختمان امری اجتناب ناپذیر است.

3- جلوگیری از ورود پرندگان

وجود درز انقطاع بین دو ساختمان می تواند لانه ای شود برای پرندگان. وجود و تردد پرندگان و ربختن فضولات آنها خود می تواند علاوه بر ایجاد سر و صدا باعث بیماری های بسیاری شود. به همین خاطر برای رهایی از شر پرندگان مزاحم و فضولات و سر و صدای آنها راهی به جز بستن درز انقطاع ساختمان وجود ندارد.

مشکل ورود پرندگان و مزاحمت آنها در نورگیرها و پاسیوها و یا همان حیاط خلوت ها نیز بسیا فراگیر است که برای رهایی از این مشکل نیز می توانید مقاله نصب توری پاسیو و نورگیر را مطالعه بفرمایین.

نحوه پوشاندن درز انقطاع ساختمان

اما امروزه چنان چه در حین ساختن ساختمان فکری برای بستن درز انقطاع ساختمان نشود می بایست تمهیداتی برای این امر در نظر گرفته شود.

برای این کار یا باید داربست بسته شود که از لحاظ قیمتی اصلا به صرفه نمی باشد یا اینکه سراغ خدمات راپل نمای ساختمان یا همان کار با طناب در ارتفاع رفت. گروه کار در ارتفاع نماسازان پیشرو با کادری مجرب و حرفه ای این امر را برای شما میسر می سازد. اما در زیر روشهای مختلف بستن درز انقطاع ساختمان را برای شما توضیح خواهیم داد.

1- بستن درز انقطاع ساختمان با یونولیت

در این روش برای بستن درز انقطاع ساختمان از یونولیت استفاده می شود. یونولیت ها بر اساس اندازه درز انقطاع موجود برش داده شده و در درز موجود جایگذاری می شود. نکته مهم در این کار این است که یونولیت ها باید جوری برش داده شوند که به سختی داخل درز بروند تا به درستی کیپ شده و به مرور زمان از جای خود رها نشوند.

می توان پس از جاسازی یونولیت ها در درز انقطاع روی آن را یک لایه مخلوط سیمان و پودر سنگ مالید. این کار علاوه بر تحکیم بیشتر باعث زیبا سازی نما می شود. توصیه ما این است که اگر درز انقطاع در نمای اصلی و یا جایی قرار دارد که زیاد در معرض دید است این کار انجام شود.

2- پوشش درز انقطاع توسط ورق 

در این روش برای بستن درز انقطاع ساختمان از ورق استفاده می شود. اگر دو ساختمان هم سطح باشند از ورق صاف استفاده شده و اگر دو ساختمان عقب و جلو باشند از ورق L مانند استفاده می شود.

ورق های استفاده شده می بایست به هر دو ساختمان و یا یک ساختمان پیچ شوند. این که از چه ورقی و با چه قطر و رنگی استفاده شود بسته به سلیقه کارفرما می باشد. مسلما برای راحتی در نصب، طول ورق ها نباید بیشتر از دو متر باشد. عرض ورق ها نیز بستگی به اندازه درز انقطاع داشته و معمولا از هر طرف باید کمی بیشتر اندازه گیری و تهیه شود چرا که جا برای پیچ کردن آن موجود باشد.

3- پوشش درز انقطاع توسط توری

در این روش از توری مرغی یا توری فرنگی برای بستن درز انقطاع استفاده می شود. در این روش باید از زیبایی نما به طور کامل صرف نظر کرد. این روش فقط به این منظور است که پرندگان نتوانند وارد درز انقطاع موجود شوند.

توری های مربوطه برای بستن درز انقطاع ساختمان به اندازه کمی بزرگتر از درز انقطاع بریده شده و سپس توسط پیچ و رولپلاک و واشر به بدنه نما محکم می شوند.

* تفاوت های سه روش بالا از نظر کیفیت و هزینه

در سه روشی که بالا به آن اشاره شد از نظر کیفیت مورد بستن درز انقطاع ساختمان با ورق بهترین گزینه می باشد و پوشش توسط توری ضعیفترین گزینه خواهد بود. کیفیت پوشش با ورق را با تهیه ورف های گالوانیزه و همرنگ نما می توان تا حد زیادی بالا برد.

از نظر هزینه می توان گفت که گرانترین مورد باز هم پوشش توسط ورق خواهد بود و ارزان ترین مورد نیز انجام کار با توری می باشد. توصیه ما این است که اگر درز انقطاع در پشت نما و یا داخل نورگیر وجود دارد می توان از روش های یونولیت و توری استفاده کرد. به نوعی پوشش توسط یونولیت را می توان منطقی ترین گزینه نامید.

نحوه محاسبه قیمت بستن درز انقطاع ساختمان

پس از تماس مشتریان با گروه کار در ارتفاع نماسازان پیشرو کارشناسان ما با دیدن عکس و فیلم کار و یا گرفتن آدرس از مشتریان آنها را به بهترین نحو ممکن راهنمایی کرده و هزینه را براورد و به مشتری محترم اعلام خواهند نمود.

اما قیمت دهی برای بستن درز انقطاع ساختمان کمی متفاوت تر از قیمت پیچ رولپلاک نما و قیمت پیچ رولپلاک سرامیک نمای ساختمان می باشد. در بحث پوشش درز انقطاع قیمتی که اعلام می شود فقط قیمت اجرت انجام کار می باشد. تهیه تمامی مصالح به عهده مشتری عزیز می باشد.

نتیجه گیری از این مقاله

چنانچه درز انقطاع ساختمان شما باز می باشد در اسرع وقت می توانید از تیم ما کمک گرفته و با انجام این کار علاوه بر اینکه ظاهر نمای خود را زیبا تر می کنید از شر پرندگان مزاحم و فضولات آنها که باعث انواع بیماری می شود جلوگیری نمایید. بستن درز انقطاع ساختمان توسط خدمات راپل نمای ساختمان انجام شده و دیگر نیازی به بستن داربست و صرف هزینه های هنگفت نمی باشد.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/XgGv
نظرتان را بنویسید