منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی

منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
heyvagroup
از اولین قدم های آمادگی برای آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی 1400 ، شناسایی منابع مناسب و مفید بوده که اگر به درستی انتخاب شده باشد ، داوطلبان را به کسب رتبه قبولی در رشته مورد نظرشان نزدیک می کند . این منابع شامل دروس تخصصی و درس های استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی می باشد .



رشته بهداشت مواد غذایی جزو رشته های امتحانی گروه دامپزشکی است . با توجه به دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ، تمامی داوطلبانی که دارای مدارک دكتری عمومی دامپزشكی ، پزشكی ، داروسازی و كارشناسی ارشد : تغذیه ، صنایع غذایی ، زیست شناسی ( غیر از گرایش گیاهی ) ، شیمی ، میكروبیولوژی ، بهداشت مواد غذایی و بهداشت آبزیان هستند ، می توانند در این کدرشته امتحانی شرکت کنند . رشته بهداشت مواد غذایی در سال های گذشته در دوره های روزانه ، نوبت دوم ، پردیس خودگران و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو داشته است . در ادامه این مقاله به بررسی سوالات و منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی می پردازیم .



سوالات آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی
عناوین دروس امتحانی این رشته شامل موارد زیر است :



عناوین دروس امتحانی رشته بهداشت مواد غذایی در آزمون دکتری سراسری و دانشگاه آزاد
سوالات دروس عمومی سوالات دروس تخصصی در سطح دکتری عمومی دامپزشکی و یا کارشناسی ارشد
استعداد تحصیلی - زبان انگلیسی
میکروب شناسی موادغذایی ،شیمی موادغذایی ، بهداشت و بازرسی گوشت ، بهداشت شیر ، صنایع شیر ، صنایع گوشت ، اپیدمیولوژی ، بیماری های مشترک انسان و دام






منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی
سازمان سنجش آموزش کشور ، منابع آزمون دکتری را به صورت قطعی بیان نکرده است و فقط به بیان کردن عناوین دروس امتحانی در سطوح دکتری عمومی دامپزشکی و یا کارشناسی ارشد پرداخته است . بنابر این نمیتوان به قطعیت گفت که کتاب های زیر جزو منابع اصلی آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی هستند . ما در این مقاله تلاش کرده ‌ایم به معرفی کتاب‌ های موجود در بازار که می توانند به عنوان منابع مناسبی برای آمادگی آزمون دکتری باشند ، بپردازیم .
برای دروس تخصصی در سطح دکتری عمومی دامپزشکی و یا کارشناسی ارشد می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :



منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی
دروس در سطح دکتری عمومی دامپزشکی یا کارشناسی ارشد میکروب شناسی موادغذایی کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیت های غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
کتاب طغیان بیماری های منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاء ضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
شیمی موادغذایی کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
بهداشت و بازرسی گوشت کتاب بهداشت و بازرسی کشتارگاهی گوشت (دام و طیور)، تالیف سیدسهیل قائم مقامی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
کتاب بهداشت و بازرسی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی، تالیف محمد کشتکار و رضا معاضدی، انتشارات پرتو واقعه.
کتاب بهداشت و بازرسی گوشت ((Meat inspection، تالیف ویدا پیرزمانی و طناز موسوی، انتشارات پرتو واقعه.
بهداشت شیر کتاب فرآوری شیر: بهبود کیفیت فرآورده های لبنی، تالیف گریت اسمیت و رضوان پوراحمد، انتشارات دانش پرور.
کتاب پروبیوتیکها در شیر و فرآورده های آن، تالیف محمدرضا کوشکی و کیانوش خسروی، انتشارات سروا.
صنایع شیر کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد. 
صنایع گوشت کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
اپیدمیولوژی کتاب اپیدمیولوژی، تالیف لئون گوردیس، مترجم حسین صباغیان و کوروش هلاکویی نائینی، انتشارات گپ. 
کتاب مفاهیم و کاربرد اپیدمیولوژی در دامپزشکی و تحقیقات، تالیف کامران افشارپاد، انتشارات کتاب آذرگان.
کتاب درسنامه پزشکی پیشگیری و اجتماعی، (جلد 1 و 4)، مولف جان اورت پارک، کی. پارک، مترجم شجاعی تهرانی، انتشارات سماط.
بیماری های مشترک انسان و دام کتاب همه گیرشناسی و تشخیص بیماری های میکروبی مشترک انسان و حیوان، تالیف رضا رنجبر و رضا ایجاب، انتشارات نامه ی پارسی.
کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف سعید سعیدی، جواد رحمان دوست و الهام ذبیحی، انتشارات دانشوران رشید.
کتاب بیماریهای مشترک انسان و دام، تالیف محمدعلی راد، انتشارات دانشگاه تهران.


برای دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی می توانید از منابع ذکر شده در جدول زیر استفاده کنید :


مجموعه دروس استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی
دروس استعداد تحصیلی دروس زبان انگلیسی
استعداد تحصیلی ، نویسندگان : هادی مسیح خواه و محمد وکیلی انتشارات فرهنگ

کتاب های تخصصی انتشارات سمت ، 1100 لغت ضروری


لازم به ذکر است داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون دکتری را دارند باید از دانش عمومی زبان انگلیسی برخوردار باشند . این که هر داوطلبی چه درصدی در درس زبان کنکور دکتری کسب می کند ، تا حدودی به دانش زبان عمومی وی مربوط است .










مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا نیز آماده اند از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا برنامه ریزی کنکور دکتری 1400 را به بهترین شکل ممکن برای داوطلبان انجام داده و آنها را در تهیه بهترین منابع آزمون دکتری یاری نمایند .










سوالات متداول


1- مهمترین منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی چیست ؟
فهرست منابع مهم آزمون دکتری این رشته در متن مقاله ارائه شده است .




2- عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری رشته بهداشت مواد غذایی شامل چه موضوعاتی است ؟
دروس امتحانی آزمون دکتری این رشته شامل دروس عمومی و تخصصی بوده که در این مطلب توضیح داده شده است .




3- گرایش های رشته بهداشت مواد غذایی برای آزمون دکتری چیست ؟
بعضی از رشته های امتحانی دارای گرایش های متفاوتی در کنکور دکتری هستند که در متن مقاله به آن ها اشاره شده است .

منبع : منابع آزمون دکتری بهداشت مواد غذایی
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/X87A
نظرتان را بنویسید