بهترین قرص های اختلال نعوظ و عوارض آنها

بهترین قرص های اختلال نعوظ و عوارض آنها
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
Sara Ahmadi

قویترین قرص های اختلال نعوظ 
هر دارویی که برای اختلال نعوظ استفاده می شود ترکیب شیمیایی متفاوتی دارد. این تفاوت‌های کوچک بر نحوه عملکرد دارو، مانند سرعت اثرگذاری و از بین رفتن آن و عوارض جانبی احتمالی تأثیر می‌گذارد. پزشک می تواند بر اساس این عوامل، سلامت عمومی فرد و سایر داروهایی که مصرف می کند، یک دارو را برای اختلال نعوظ توصیه کند:

سیلدنافیل (ویاگرا) : این دارو زمانی بهترین اثر را دارد که آن را با معده خالی یک ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف کنید. جذب شدن این قرص در بدن بعد از یک وعده غذایی پرچرب یا الکل بیشتر طول می کشد. اثرات آن اغلب 4 تا 5 ساعت باقی می ماند. اگر اختلال نعوظ خفیف تا متوسط ​​داشته باشید، ممکن است اثر آن برای مدت بیشتری باقی بماند.
واردنافیل : این دارو نیز زمانی بهترین اثر را دارد که آن را یک ساعت قبل از رابطه جنسی با معده خالی مصرف کنید. مانند سیلدنافیل، یک وعده غذایی پرچرب یا الکل مانع از جذب سریع آن در بدن می شود. واردنافیل معمولا 4 تا 5 ساعت اثر می کند. اگر اختلال نعوظ خفیف تا متوسط ​​داشته باشید، ممکن است اثرات آن بیشتر طول بکشد.
تادالافیل (سیالیس) : این دارو با یا بدون غذا یک ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف می شود. تا 36 ساعت کار می کند. می توان آن را به مقدار کم به صورت روزانه یا در در دوز های بالاتر به توصیه پزشک مصرف کرد.
آوانافیل (استندرا) : بسته به دوز، می توانید این دارو را با یا بدون غذا 30 دقیقه قبل از رابطه جنسی مصرف کنید. در صورت داشتن اختلال نعوظ ​​خفیف تا متوسط، اثر این قرص 4 تا 5 ساعت یا بیشتر طول می کشد.
همه این داروها برای اختلال نعوظ به خوبی کار می کنند. در هنگام انتخاب یکی از این قرص ها، پزشک به ترجیحات فرد، مانند هزینه، سهولت استفاده، مدت زمان ماندگاری اثرات دارو و عوارض جانبی قرص ها توجه می کند.

عوارض جانبی مصرف قرص های اختلال نعوظ
عوارض جانبی مصرف قرص های اختلال نعوظ اغلب خفیف هستند. رایج ترین این عوارض عبارتند از :

برافروختگی پوست
سردرد
ناراحتی معده
تغییرات بینایی، مانند حساسیت به نور یا تاری دید
گرفتگی یا آبریزش بینی
کمر درد
احساس سرگیجه
به ندرت ممکن است بعد از مصرف قرص های تاخیر نعوظ عوارض جدی تری رخ دهد اما عوارض جدی تر مصرف این دارو می تواند شامل :

کاهش شنوایی یا کاهش بینایی: برخی از افراد پس از مصرف یکی از این داروها به طور ناگهانی بخشی از شنوایی یا بینایی خود را از دست داده اند. اما مشخص نیست که آیا این عوارض جانبی ناشی از دارو بوده یا به دلیل شرایط سلامتی که فرد از قبل داشته است. در صورت مصرف داروهای اختلال نعوظ و کاهش ناگهانی شنوایی یا بینایی فوراً به پزشک مراجعه کنید.
نعوظی که خود به خود از بین نمی رود: این وضعیت نادر که پریاپیسم نامیده می شود می تواند دردناک باشد. برای کمک به جلوگیری از آسیب به آلت تناسلی، اگر نعوظی دارید که بیش از چهار ساعت طول می کشد، فوراً به پزشک مراجعه کنید.

منبع : Bichashk

برچسب ها
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/Er24
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر