آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.شکر و تخم مرغ و وانیل را 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
برچسب ها
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=974
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک شنی
مطلب بعدی
آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک نارگیلی
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر