آموزش شیرینی ها دسر شکلاتی فندقی پالووا

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
برای تهیه دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی، فر را از قبل تا دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید.در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید.برای تهیه مرنگ در کاسه ای بزرگ سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا نرم شود.120 گرم شکر را به آن بیفزایید و بزنید.
برچسب ها
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=982
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
طرز تهیه ترافل نارگیل
مطلب بعدی
آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک شنی
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر