اسپلیت چیست

اسپلیت چیست
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف

وقتی صحبت از گرمای تابستان می شود نام اسپلیت ها به زبان می آید. چرا که اسپلیت ها باعث راحتی و آسایش انسان ها می شوند. ولی چقدر بهتر است که ما اطلاعاتی در رابطه با دستگاهی که آسایش خیلی زیادی به ما می دهد داشته باشیم. اینطوری اگر روزی مشکلی هم برای اسپلیت ما بوجود بی آید می توانیم آن را مدیریت کنیم.

اسپلیت یا داکت اسپلیت ها معمولا از آنها را به عنوان سیستم های تهویه مطبوع لوکس یاد می کنند. چرا که در هر مکانی نمی توان آن را دید. البته این موضوع بیشتر در گذشته بوده، در حال حاضر شما در هر منطقه ای که گرمای خیلی زیادی داشته باشد می بینید که از اسپلیت ها هم استفاده شده است. این دستگاه ها اغلب در فضا های مسکونی یا تجاری استفاده می شوند. اگر جدیدا خانه هایی که در مناطق بالانشین شهر هستند رو دیده باشید حتما اسپلیت های آنها نظر شما را جلب کرده است چرا این سیستم های تهویه مطبوع دیگر تبدیل به نیاز های پیش فرض در صنعت ساختمان شده است.

معرفی کامل اسپلیت یا داکت اسپلیت ها:

 

سیستم های تهویه مطبوع اسپلیت مخفف شده عبارت انگلیسی split air conditioner هستند. اسپلیت ها به عنوان پر طرفدار ترین سیستم های تهویه مطبوع در سراسر جهان هستند. چرا که جزو یکی از بهترین سیستم های تهویه مطبوع برای انتقال آسایش با مصرف کنندگان این سیستم است. البته که خیلی مواقع می بینیم مردم از نام کولرگازی برای این سیستم استفاده می کنند. در اصل باید این را بدانیم که کولرگازی به اسپلیت هیچ فرقی ندارد و صرفا این موضوع در نام آنها است. پس شما می توانید هم از کولرگازی استفاده کنید برای استفاده از این دستگاه هم اسپلیت.

معرفی انواع اسپلیت:

 

اسپلیت ها هم مثل دیگر دستگاه های صنعت تهویه مطبوع دارای انواع مختلفی هستند. شاید براتون سوال ایجاد بشه که خب تفاوت انواع کولرگازی یا اسپلیت بر چه موضوعی در این دستگاه ها است در ادامه این موضوع را برای شما عزیزان مطرح می کنیم. اسپلیت ها نسبت به کلیات عملکرد خودشان به واسطه سیکل تبرید تراکمی فیض می برند. که این ها از دو قسمت یونیت های خارجی و داخلی خلق شده اند. یونیت داخلی آن حاوی شیر انبساط و یونیت خارجی آن شامل کندانسور، شیر انبساط و کمپرسور است. در اصل اگر بخوایم این بخش را جمع بندی کنیم اسپلیت ها بر اساس نوع یونیت های داخلی آن ها دسته بندی می شوند.

 

مزایا و معایب اسپلیت ها:

داکت اسپلیت ها جزو دسته سیستم هایی از دنیای تهویه مطبوع هستند که قابلیت یا مزیت های زیادی رو در خودشون دارند. به عنوان مثال بهره وری خیلی زیاد برای مصرف کننده نسبت به هزینه های که برای بدست آوردن آن پرداخت کرده است یا این قابلیت که این دستگاه در خودش فیلتر هایی دارد که می تواند هوا را پاکیزه تر و یا تمیز تر به ما تحویل دهد. در گذشته مردم مجبور بودند برای فصل های مختلف یا بهتره بگیم برای فصل های سرمایشی یه فکر جدا بکنند و برای فصل های سرمایشی هم به همین ترتیب یک فکر دیگر بکنند ولی با تولید شدن اسپلیت ها دیگر این مشکل برطرف شد. الان کسی که تنها یک سیستم اسپلیت داشته باشد هم می تواند از آن در فصل زمستان استفاده کند هم در فصل تابستان، که در اصل این یکی از اصلی ترین مزیت های این سیستم تهویه مطبوع است.

تا اینجا فقط در رابطه با مزایای داکت اسپلیت یا اسپلیت ها صحبت کردیم در ادامه قصد داریم تا مزایای این سیستم تهویه مطبوع را هم به شما عزیزان بگیم. خب اگر مقالات قبلی ما در وبلاگ تهویه هورسان را خوانده باشید باید دیده باشید که ما در رابطه با این که هر سیستم تهویه مطبوعی مشکلات یا معایب خاص خودش را دارد صحبت کردیم. سیستم های کولرگازی هم به همین شکل هستند دقیقا معایب های خاص خودشان را در کنار تمامی مزایای خود دارند.

یکی از معایبی که این سیستم دارد و من فکر می کنم مهندسین حوزه تهویه مطبوع باید خیلی سریعتر از اینها این موضوع را اصلاح می کردند قطعه ترموستاتی است که در داخل دستگاه به صورت پیش فرض وجود دارد. این موضوع باعث شده است تا اسپلیت ها دمای بخش بزرگ فضای مورد نظر ما را در نظر بگیرید که اگر به این شکل نبود از نظر فنی و از نظر تجربه کاری می توانست خیلی بهتر باشد. مشکل بعدی که می توان از اسپلیت ها نام برد این است که درسته هم سیستم سرمایشی دارد و هم سیستم گرمایشی ولی خب سیستم گرمایشی اسپلیت ها ضعیف تر از سیستم سرمایشی اسپلیت ها کار می کند و این می تواند برای افرادی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند خوب نباشد.

یکی از دلایلی که همیشه گفته ایم قبل از اقدام به خرید سیستم های تهویه مطبوع حتما جزئیات آن دستگاه را مطلاعه کنید یا اگر آن دستگاه توضیحات و معرفی خود را نداشت بهتر است که از آن فروشگاه خرید نداشته باشید چرا که اگر اطلاعات کافی نداشته باشید باعث می شود شما تجربه بدی را بدست آوردی و باعث ناراحتی شما می شود.

مطلب قبلی
وی ار اف چیست؟
مطلب بعدی
معرفی
نظرتان را بنویسید