آموزش شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی عسلی

ذخیره سازی
0
0
اشتراکگذاری
گزارش تخلف
کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شیر را ذره ذره اضافه کنید تا خمیر یکدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
برچسب ها
لینک مرجع
http://amozeshashpazi.ir/?p=947
ShortURL as
Linkp.ir
مطلب قبلی
آموزش شیرینی پزی شیرینی خرمایی
مطلب بعدی
قند نارگیل دو رنگ، مناسب پذیرایی عید
نظرتان را بنویسید
موارد بیشتر