گرمصاله یا گراماسالا (garam masala) یک ادویه هندی است که از ترکیب چندین ادویه مختلف بدست میآید و عطر و طعم خوشی را به غذا میدهد.
ادویه گراماسالا به دلیل طعم و بوی خوشی که دارد، در تهیه بسیاری از غذاهای خاورمیانهای و ایرانی به کار میرود. برای مثال میتوان مقداری از این چاشنی را با ادویه فلافل ترکیب یا در تهیه مرغ و گوشت برای گرفت بوی زهم و خوش عطر شدن غذا استفاده کرد.
علاوهبر عطر خوش، این ادویه خواص آنتیباکتریال و ضد التهابی داشته، باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش التهابات داخلی بدن میشود.