شاسی موتور آسانسور قیمت شاسی موتور آسانسور

شاسی موتور آسانسور  قیمت شاسی موتور آسانسور
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
پرشیا لیفت
آیا می دانید شاسی موتور آسانسور چیست و چه کارایی دارد؟ امروزه در سراسر دنیا ساختمان ها را مجهز به سیستم آسانسور می کنند.
پیشرفت در صنعت آسانسور و نیاز بیشتر شهرها و کشورها باعث شده است که هر ساله تحول عظیمی در مدل ها و قطعات این سیستم ارائه شود.
رعایت استانداردهای بین المللی در نصب و راه اندازی سیستم های آسانسور در تمام جهان از اهمیت زیادی برخوردار است. تجهیزات آسانسورها با توجه به نوع و مدل آسانسور متفاوت است.
اما قسمت مهم و کاربردی در همه ی مدل ها شاسی موتور می باشد که از طراحی و ساخت پیچیده و مهمی برخوردار است.

موتور آسانسور بر روی یک سازه ی فلزی به اسم شاسی موتور قرار می گیرد که نقش مهمی را در سیستم آسانسور ایفا می کند. بر روی شاسی قطعه دیگری به اسم فلکه هرزگرد قرار می گیرد.
دلیل اهمیت شاسی را می توان قرار گرفتن وزن کابین آسانسور ، سیم بکسل و دیگر قطعات مکانیکی دانست که به دلیل پیشگیری از وارد آمدن حرکات افقی و عمودی بیهوده و اضافی به کابین آسانسور، به وجود آوردن ثبات و استحکام و حفظ فاصله عمودی بین قطعات از جمله فاصله بین فلکه موتور و فلکه هرزگرد از شاسی دانست.
در متن زیر قصد داریم تا هر آنچه در خصوص شاسی موتور، نصب و راه اندازی آن لازم است بدانید را بیان کنیم.

تعریف شاسی موتور آسانسور
همان‌طور که گفته شد آسانسور از قطعات مهم و پرکاربردی تشکیل شده که شاسی موتور آسانسور مهم‌ترین و اصلی ترین قطعه می باشد و در واقع باید وزن اجزایی از قبیل موتور آسانسور، فلکه هرزگرد، کابین آسانسور، سیم بکسل های آسانسور، قاب وزنه آسانسور و وزنه ها و دیگر تجهیزات اصلی آسانسور را تحمل کند.
نصب و ساخت و نوع این شاسی اهمیت بسیاری در کیفیت نهایی آن دارد. چون سیستم آسانسور بسیار حساس می باشد و در درجه اول امنیت و کیفیت باید حرف اول را بزند. نصب و راه اندازی شاسی موتور کاملاً بستگی به نوع آسانسور دارد در برخی موارد شاسی موتور را در موتورخانه نصب می کنند.



اما بعضی شاسی ها طراحی متفاوت تری دارند و می توان آن ها را در پایین چاه آسانسور نصب کرد. هر محصولی نمی تواند این حجم از بار آسانسور را تحمل کند پس باید طراحی و ساخت این قطعه با ضوابط و اصول و استانداردهای خاص و مشخصی انجام شود تا انتظارات استفاده کننده گان را رفع و از لحاظ استحکام و مقاومت نگرانی برای کاربران به وجود نیاورد.
با توجه به اینکه نصب و راه اندازی هر سیستمی نیاز به حضور افراد با تجربه و متخصص را دارد پس در زمینه نصب شاسی موتور نیز این قانون صدق می کند چون در حین نصب شاسی موتور نیاز به جوشکاری می باشد پس حتماً کار جوشکاری شاسی موتور را به افراد با تجربه بسپارید تا با دقت خاصی انجام شود.
طراحی و ساخت شاسی موتورهای آسانسور باید به نحوی باشد که بتوان کل قطعات و کل مجموعه شاسی را به صورت هماهنگ جابه جا کرد اگر در روند ساخت و طراحی و نصب شاسی بی دقتی انجام شود می تواند ضرر و زیان های مالی و جانی به دنبال داشته باشد و در آینده مدیران و مالکان ساختمان را به مخاطره بیندازد.
نکات مهم ساخت شاسی موتور آسانسور
طراحی و ساخت شاسی موتور در آسانسور کاری بسیار حساس و دقیق است و نیازمند رعایت نکات و استانداردهای خاصی کی باشد.

پارامترهای مهمی که در ساخت و بالا بردن کیفیت این محصول مهم هستند شامل رعایت فاصله افقی ریل های کابین تا ریل های وزنه، قطر فلکه موتور رعایت کردن فاصله کف موتور تا آکس فلکه موتور و فاصله پیچ های موتور می باشند و قطعاً تأثیر گذارترین پارامترها در کیفیت ساخت و طراحی رابطه مستقیمی با محصول با کیفیت دارند.

صحبت از رعایت استانداردهای ساخت شاسی موتور آسانسور شد.
این استانداردها در واقع قوانینی هستند که هر سازنده ای ملزم به رعایت کردن آن ها می باشد. در زیر به برخی از این استانداردها اشاره می کنیم.



بهتر است در ساخت شاسی از تیر آهن های شماره بالا مانند تیر آهن نمره 18 و ناودانی شماره 14 استفاده شود.
دقت در جوشکاری شاسی هنگام ساخت بسیار مهم است باید فضای خالی هنگام جوشکاری شاسی وجود نداشته باشد.
تیر آهن و آهن آلاتی که در ساخت شاسی از آن ها استفاده می شود باید صاف باشند.
شاسی موتور بر روی دال بتنی باید به صورت کاملاً تراز باشد.
باید سطح تیر آهن و آهن آلات قبل از جوشکاری صیقل داده شود.
برای عبور یک نفر در اطراف فلکه فضا وجود داشته باشد.
فلکه کششی و فلکه هرزگرد به صورت مجزا و با هم تراز باشند.
ارتفاع شاسی در محدوده ی 30 تا 40 مناسب می باشد.
در هنگام نصب و پیاده سازی شاسی موتور ریزه کاری های زیادی وجود دارد و باید نحوه ی نصب به قدری دقیق باشد تا از ایجاد لرزش های عمودی و افقی به کابین آسانسور جلوگیری شود.
اگر این شاسی بر روی سکوی بتنی نصب شود نیازمند دقت بیشتری است. در نصب و پیاده سازی مطلوب ماندن زاویه آلفا نیز اهمیت بسیاری دارد و در واقع باید تمام این استانداردها و نکات ریز به ریز اجرا شود.
اما در مورد مواد سازنده ی شاسی موتور بهتر است بدانیم که این سازه ی فلزی از چه موادی ساخته می شود. نکته اساسی استفاده از مواد با کیفیت است چون ماندگاری و استحکام شاسی به کیفیت مواد سازنده بستگی دارد. اصلی ترین مواد ساخت شاسی شامل ناودان صنعتی، تیرآهن بال باریک، تیرآهن صنعتی بال پهن، قوطی صنعتی، نبش صنعتی و ورق های آهن با ضخامت بالا می باشد.
ساخت شاسی در کارخانه های صنعتی انجام می شود چون ساخت شاسی در کارخانه با مزیت هایی نظیر برخورداری از بهترین زاویه آلفا، طراحی زیبا و مناسب و بالا بردن میزان استحکام و استقامت شاسی موتور همراه است.
در کارخانه های ساخت شاسی به دلیل استفاده از دستگاه های صنعتی و امکانات پیشرفته شاسی های تولیدی از استحکام بالایی برخوردارند و نسبت به نمونه های تولیدی توسط افراد جوشکار از زیبایی خاصی برخوردارند. شاسی های که قابلیت اتصال به وسیله پیچ و مهره به سکوی بتنی و موتور گیربکسی آسانسور را دارند، به مراتب از نمونه های بازار از ایمنی بالایی برخوردارند و از شاسی هایی که در کارگاه ها تولید می شوند امن تر و مستحکم تر هستند.

ساخت شاسی موتور آسانسور
باید مراحل به ترتیب و طبق اصول پیش برود در بالا تمام موادی که در ساخت شاسی لازم بود بیان کردیم در زیر مراحل را به ترتیب بیان می کنیم.
باید در مرحله اول تمام مواد خامی که برای ساخت نیاز می باشد مانند تیرآهن و ناودانی و … از انبار دریافت شود و آماده ساخت شود.
مواد خام دریافتی باید صاف و تمیز شوند و هیچ گونه زاییده ای نداشته باشند.
آهن آلات را به واحد برش می برند و برشکاری در این مرحله بر روی آن ها انجام می شود.
آهن آلات برشکاری شده به قسمت پانچو تحویل داده می شوند و عملیات پرس بر روی آن ها انجام می شود.
تمام قطعات به مرحله جوشکاری فرستاده می شود.
وقتی قطعات جوشکاری شد شاسی موتور به قسمت شستشو تحویل داده می شود تا شستشوی نهایی شاسی انجام شود.
پس از شستشو نوبت رنگ کاری شاسی است و فرآیند رنگ کاری در این مرحله انجام می شود.
برای خشک شدن رنگ شاسی آن را به کوره حرارتی می فرستند تا رنگ کاملاً خشک شود.
و در مرحله آخر حرکت فلکه موتور آسانسور به همراه حرکت چرخ دنده ها باعث لرزش در حرکت کابین می شود برای جلوگیری از این لرزش باید.
شاسی موتور و موتور گیربکس آسانسور بر روی قطعه ای به نام لرزه گیر نصب شود
این قطعه وقتی زیر شاسی قرار می گیرد نوسانات آسانسور را به کابین آسانسور و سازه ساختمان انتقال نمی دهد و حرکت آسانسور را روان تر و نرم تر می کند.
قیمت شاسی موتور آسانسور
امروزه نمایندگی های فروش و نصب آسانسور، تمام تجهیزات مربوطه را تعمیر، نصب و به فروش می رسانند.
شاسی موتور آسانسور یکی از قطعات اصلی به شمار می رود که در مدل ها و برندهای متنوعی تولید و عرضه می شود.

این قطعه که معمولاً توسط کارخانه های صنعتی به صورت کاملاً پیش ساخته و آماده به فروش می رسد از قیمت مناسبی هم برخوردار است.
. برند های مختلف شاسی موتور پارامترهای متنوعی برای قیمت گذاری محصولات خود دارند
اما مهم‌ترین معیارها در قیمت شاسی موتور جنس و کیفیت مواد اولیه کاربردی و میزان دقت و ظرافت در طراحی و ساخت می باشد.
در ایران مراکز فروش و پخش تجهیزات آسانسور زیادی داریم که شاسی های داخلی و خارجی با قیمت مناسبی عرضه می کنند. در خصوص سیستم آسانسور با توجه به اینکه کل بار کابین و موتور بر روی شاسی قرار دارد بهتر است برای خرید در درجه ی اول کیفیت محصول لحاظ شود تا خطرات احتمالی که در آینده ممکن است نتیجه ی محصول بی کیفیت باشد به حداقل برسد و در درجه ی دوم قیمت مهم باشد. معمولاً شاسی هایی که در بیرون جوشکاری و ساخته می شوند، از استانداردهای پایینی برخوردار هستند و قیمت کمتری نیز دارند چون شاسی های کارخانه های صنعتی با دستگاه ها و امکانات پیشرفته ساخته می شوند و نصب و راه اندازی آسانتری نیز دارند.
برای خرید شاسی موتور آسانسور می توان به چندین روش متفاوت عمل کرد. شرکتهای معتبری هستند که قطعات آسانسور داخلی و خارجی را عرضه می کند و شما می توانید با توجه به نیاز خود و مدل آسانسور شاسی مورد نظر خود را خریداری کنید.

در این سایت ها مشاوران فروش به صورت آنلاین به تمام سؤالات پاسخ می دهند و کمک می کنند تا شما شاسی موتور مناسب و با کیفیتی را خریداری کنید.

معمولاً این گونه قطعات گارانتی طولانی مدت و خدمات پس از فروش دارند تا خیال مصرف کننده بابت خرید آسان شود. روش دیگر نمایندگی های فروش و نصب آسانسور هستند که می توانید شاسی موتور آسانسور را بخرید و یا سرویس و تعمیر کنید. این نمایندگی ها خود نصاب حرفه ای دارند و می توانند در زمان کمی هر خدمتی در این خصوص داشتید را انجام دهند.

انواع شاسی موتور آسانسور
شاسی موتور در واقع قطعه ای برای قرارگیری موتور و اجزای موتور بر روی آن می باشد. این ساختار فولادی یا در کارخانه صنعتی کاملاً آماده تولید می شود یا در کارگاه ها به صورت دستی جوشکاری و طراحی می شوند. شاسی موتورهای آماده به صورت پیچ و مهره ای ساخته می شوند و با داشتن قابلیت رگلاژ فلکه دوم در سه جهت بسیار پر کاربرد هستند.
در مکان هایی که دال بتنی کف موتور تراز نباشد باید از شاسی هایی استفاده شود که به صورت پیچ و مهره ای هستند تا بتوان با رگلاژ ستون های شاسی ارتفاع این پایه ها را تراز کرد و موتور به صورت تراز نصب شود.

شرکت های مطرحی در دنیا شاسی موتور آسانسور تولید می کنند و به تناسب نوع موتور و نوع آسانسور مدل های متنوع و با کیفیتی را عرضه می کنند.
تمام آسانسورهای جدید از قبیل روملس، گیرلس، پلانتری و … باید بر روی شاسی نصب شوند.
سرویس نصب و نگهداری شاسی موتور آسانسور
شاسی موتور آسانسور از هر مدلی که باشد باید پس از یک دوره استفاده، سرویس شود و در صورت نیاز به تعمیر و تعویض به موقع این خدمات انجام شود.
معمولاً تمامی مدل های شاسی خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر دارند و شما می توانید تا پایان گارانتی سرویس شاسی آسانسور را بدون پرداخت هزینه اضافی انجام دهید.
در این سرویس باید وضعیت جوش های آسانسور، مشاهده و بررسی پروفیل ها و بررسی عدم تاب خوردگی آن ها و بررسی وضعیت تراز شاسی، اطمینان از سالم ماندن ضربه گیرهای شاسی، بررسی پیچ و مهره های شاسی و آچار کشی آن ها و بررسی قسمت های مختلف شاسی و اطمینان از عدم زنگ زدگی آن ها چک شود.
هر گونه مشکلی که در سیستم شاسی و موتور باید مشاهده شود سریعاً رفع و تعمیر شود و پس از اطمینان کامل مجدد از آسانسور استفاده شود.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/PB2w
نظرتان را بنویسید