ته چین گوشت مازندرانی

ته چین گوشت مازندرانی
ذخیره سازی
1
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
رسانه بیست و یک
یکی از غذاهای محلی استان مازندران ته چین گوشت می باشد که روش تهیه آن کمی متفاوت با ته چین های دیگر است. در واقع هر غذایی از هر مکانی که باشد با زنگ و بوی خود اصالت خود را نشان می دهد و این ته چین بی نظیر در کنار رنگ و طعم فوق العاده سرشار از مواد پروتئینی مورد نیاز بدن میباشد. این خوراک به دلیل داشتن....ادامه در سایت اصلی:
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/RKLY
نظرتان را بنویسید