دستگاه شیرینگ پک

دستگاه شیرینگ پک
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
شیرینگ پک

بسته بندی انواع بطری های آب معدنی، بطری نوشابه، انواع کارتن، انواع جعبه، تخم مرغ و حتی آجر و سیمان به وسیله ی دستگاه شیرینگ پک که طراحی و ساخت آن را طراحان زاگرس ماشین کرج برعهده گرفته اند انجام می شود.

دستگاه شیرینگ پک عموما در صنعت و تولیدی های مواد غذایی، دارویی، ساختمانی و حتی شیمیایی کاربرد اساسی دارد.

در صنایع غذایی، بسته به حجم و ظرفیت تولید از دستگاه شیرینگ پک اتوماتیک و یا شیرینگ پک نیمه اتوماتیک استفاده می شود. یکی از دلایل بسته بندی شیرینگ، سهولت در امر جابه جایی و اشغال کردن کمترین فضای ممکن است، چرا که دستگاه شیرینگ محصولات را در قالب چند تایی یا اصطلاحا به صورت باکسی بسته بندی می کند.

انواع دستگاه شیرینگ پک

دستگاه شیرینگ پک تونلی

دستگاه شیرینگ پک تمام اتوماتیک

دستگاه شیرینگ نیمه اتوماتیک

دستگاه شیرینگ تونلی دوگانه سوز

دستگاه شیرینگ کابینتی

دستگاه شیرینگ اورلپ

دستگاه شیرینگ پک اتوماتیک، خط بسته بندی اتوماتیک

1 – دستگاه ردیف کن (دسته کن) در ابتدای این خط قرار می گیرد.

2 – برای قرار دادن محصولات کنار هم، سیستم شمارش گر به وسیله ی چشم الکترونیکی  و سنسور کنترل که در دستگاه تعبیه شده است و برنامه ای که پیش از کار دستگاه به آن داده ایم کار شمار محصولات را آغاز کرده و بسته ها را کنار هم قرار می دهد.

برای مثال: بطری های آب معدنی و دلستر به صورت 6 تایی و 12 تایی کنار هم قرار گرفته و شیرینگ می شود.

پس از اتمام کار شمارش، سیستم تابلو برق به سیلندر پنوماتیک فرمان می دهد که در نتیجه ی آن مجموع محصول و بسته ها به سمت رول شیرینگ هدایت می شوند.

3 – در این مرحله رول شیرینگ بر روی بسته، جعبه، کارتن و هر جنس مشابه ای که درآن قرار داده اید کشیده می شود و به وسیله ی دوخت حرارتی دوخت خورده و در آخر برش داده می شود.

4 – بعد از مرحله ی برش خوردن رول شیرینگ، بسته به داخل تونل شیرینگ هدایت می شود تا بر اساس ضخامت رول کشیده شده روی بسته دمای تونل تنظیم شود و بسته در بهترین حالت خود شیرینگ شود. حرکت بسته به داخل تونل و کوره دستگاه شیرینگ پک تمام اتوماتیک و تنظیم دمای آن به وسیله ی درایور و اینورتر تعبیه شده در دستگاه صورت می پذیرد.

دستگاه شیرینگ پک نیمه اتوماتیک

عملکرد و تفاوت دستگاه شیرینگ پک نیمه اتوماتیک و شیرینگ پک اتوماتیک عمده تفاوت بین دستگاه شیرینگ نیمه اتوماتیک و مدل اتوماتیک آن دخالت اپراتور در بسته بندی رول شیرینگ است.

بدین صورت که اپراتور به صورت دستی بسته را روی میز دوخت قرار میدهد و با هول دادن بسته به سمت جلو، فیلم شیرینگ را روی بسته قرار داده و با زدن پدال، عملیات دوخت و برش رول را انجام می دهد.

مابقی کار دقیقا مشابه دستگاه شیرینگ تمام اتوماتیک است . بسته به داخل تونل و کوره دستگاه هدایت شده و در آنجا عمل شیرینگ کردن انجام شده و بسته شیرینگ شده از تونل خارج می شود.

در این مدل شیرینگ کردن بسته، هرچه سرعت اپراتور بیشتر باشد، تعداد بسته های بیشتری را در طول شیفت کاری خود می تواند بسته بندی کند.

دستگاه شیرینگ پک تونلی دوگانه سوز

انرژی مصرفی به کار برده شده در این مدل ماشین آلات بسته بندی بنا به سفارش مشتری می باشد. در مناطقی که فاقد گاز می باشند یا گاز با افت فشار زیادی همراه است، بهترین کار استفاده از برق و المنت برای حرارت مورد نیاز کوره می باشد.

گاها پیش می آید که مصرف کننده خواستار هر دو مورد می باشد تا در هنگام لزوم با المنت و در باقی موارد با گاز کار کند. این مورد تاثیری بر سیستم عملکرد دستگاه نداشته و از نظر کیفیت محصول نهایی شیرینگ شده تفاوتی با یکدیگر ندارند.

مصرف گاز دستگاه شیرینگ پک تونلی دو گانه سوز 2 متر مکعب در ساعت است و ولتاژ ورودی این دستگاه تک فاز یا سه فاز می باشد.

دستگاه فوق قابلیت استفاده از گاز مایع (کپسولی) را نیز دارد.

این دستگاه دارای سیستم کنترل دمای کوره ، فن خنک کننده و اینورتر جهت تنظیم سرعت نوار می باشد.

شیرینگ پک اورلپ

در صنایع بزرگ با ظرفیت های تولید بالا دستگاه شیرینگی مورد نیاز است تا بتواند با طراحی خاص خود پاسخگوی حجم تولید باشد. ازین رو ماشین سازی آریان زاگرس  دستگاه شیرینگ اورلپ را که مطابق با آخرین استاندارد های روز طراحی و تولید شده است پیشنهاد می کند. رول شیرینگ در این دستگاه به صورت اورلپ بر روی بسته قرار می گیرد. (لبه های رول نسبت به هم، هم پوشانی دارند) این دستگاه به دلیل تمام اتوماتیک بودن و سرعت بالای شیرینگ، دوخت و برش مورد توجه صنایع بزرگ واقع شده است. این دستگاه دارای سیستم HMI و PLC می باشد.

منبع: شایان صنعت

 

https://xn----jnci7e8n0ilbzrb.com/

 

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/rPpk
مطلب بعدی
دستگاه شیرینگ
نظرتان را بنویسید