روشهای مورد استفاده برای افزایش رنگ گیری میوه

روشهای مورد استفاده برای افزایش رنگ گیری میوه
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
sosarvban
رنگ میوه نقش بسیار مهمی در ارتقاء کیفیت ،بازار پسندی وجذب مشتری دارد. در بازار، سیبهای که رنگ قرمز تندتری دارند با قیمت بیشتری به فروش میرسند و یا بسیاری از ارقام انگور قرمز و سیاه کمتر از حد دلخواه مصرف کننده رنگ می گیرند. از نظر اقتصادی رنگ گیری میوه برای باغداران بسیار حائز اهمیت میباشد .
تحقیقات وسیعی در خصوص بررسی عوامل دخیل در افزایش رنگ گیری میوه صورت گرفته که در اینجا مهمترین عوامل موثر، به طور خلاصه بیان میگردند.

عوامل ایجاد رنگ میوه :
ترکیباتی که در ایجاد رنگ در میوه دخالت دارند عبارتند از آنتوسیانین ها،کلروفیل ؛کاراتنوئید ها و فلاونل ها .
این ترکیبات میتوانند با هم مخلوط شده و در میوه تولید رنگ نمایند اما مهمترین آنها برای ایجاد رنگ قرمز در آنتوسیانین ها میباشند که در پوست میوه قرار دارند و مقدار آنها در موقع رسیدن میوه در بعضی از ارقام به 5 برابر میرسد.
مطالعات زیادی روی فرآیند تولید آنتوسین ها ومسیرهای بیوشیمائی آنها انجام شده است .
بطور خلاصه برای تولید آنتوسیانین ها وجود قند و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمینولیاز PAL)) ضروری میباشد.
فاکتورها و عوامل زیادی روی فرایند ساخت آنتوسیانین ها دخالت داشته که ما بایستی فاکتورها مثبت را بهبود بخشیده و عوامل منفی را تا حد ممکن کاهش دهیم. مرحله رشد میوه و نوع رقم در تاثیر گیری از این عوامل بسیار مهم میباشند.
برچسب ها
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/xDN3
نظرتان را بنویسید