طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
سحر نظری
1 - اول ماهی رو تمیز می کنیم و نیم ساعت داخل اب نمک که طعم شوری داره می گذریم تا نمک دار بشه (من از ماهی سفید یا قزل آلا استفاده می کنم). بعد ماهی رو خارج کرده و خشکش می کنیم. ماهی رو با کره ذوب شده و زعفران طعم دار می کنیم.


2 - برای مواد داخل شکم ماهی : من پیاز داغ و سیر، سبزی معطر(گشنیز و جعفری و شنبلیله)، گردو آسیاب شده، کمی زرشک، کره و در نهایت رب انار رو آماده می کنم و بهش نمک و فلفل و سماق و گلپر اضافه می کنیم و می ریزیم داخل شکم ماهی و حالا شکم اقای ماهی رو می دوزیم.


3 - بعد من داخل مایکرویو می گذاریم که با دستور پخت ماهی آماده بشه. اگه داخل گاز فردار می ذارید باید در دمای 180 درجه حدود 30 تا 40 دقیقه بمونه. همین.
جاتون سبز.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/Dkl6
نظرتان را بنویسید