آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی

آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مستر وبگرد
نان خامه‌ای از نان‌هایی است که علی رغم این که نان ایرانی محسوب نمی‌شود اما در بین شیرینی‌های تر, طرفداران زیادی دارد. درست شبیه به شیرینی ناپلئونی یا رولت. برای تزئین و طراحی نان خامه‌ای دستتان باز است و می‌توانید هر طرح یا ایده‌ای که دارید را روی این شیرینی پیاده کنید. مثلا نحوه قیف زدن را تغییر بدهید تا شیرینی زیباتری داشته باشید یا ... . در بازار برخی قنادان نان خامه‌ای را شبیه به قو درست می کنند یا ظاهرش را عوض می کنند.

اگر طبق مراحل ذکر شده پیش بروید نان خامه‌ای که حاصل می‌شود دقیقا همان نان خامه‌ای است که در فروشگاه‌های قنادی موجود است. زیرا این دستور پخت بازار است و همه مراحل گفته شده در یک کارگاه قنادی انجام می‌شود. البته همه شیرینی‌ها, کیک‌ها و ... که در شاه قناد آموزش داده می‌شوند, از دستور پخت‌های بازار و کارگاه‌های درجه یک و با کیفیت قنادی هستند.

ادامه آموزش را در وبسایت شاه قند مشاهده کنید.
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/lYgj
نظرتان را بنویسید